Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

17. 05. 2022. 09:38 >> 09:36

ODLAZI IZ JUVENTUSA

Kjelini nije zabrinut za budućnost italijanske selekcije

Italijanski fudbaler Đorđo Kjelini priznao je da je neodlazak nacionalne selekcije na Svjetsko prvenstvo u Kataru, "ubrzao" odluku da napusti Juventus i završi reprezentativnu karijeru, ali i da ne brine za budućnost italijanske selekcije.

"Ideja je bila da dođemo do kraja godine i Svjetskog prvenstva. Osjećao sam da mogu da završim ovaj period na vrhunskom nivou. Nažalost nije išlo kako smo se nadali i to je očigledno ubrzalo moju odluku", rekao je Kjelini noćas za italijanski Skaj.

Kjelini (37) će posljednju 117 utakmicu za Italiju odigrati 1. juna protiv Argentine.

"Napuštam selekciju uz jake igrače", dodao je on, uz ocjenu da ne brine o budućnosti aktuelnih evropskih šampiona.

Italija je u martu poražena u polufinalu baraža za Svjetsko prvenstvo od Sjeverne Makedonije (1:0).

"Kada je Pirlo (Andrea) otišao u penziju, svi su bili zabrinuti, ali napravili smo novi tim jer Pirlo ne može da se zamijeni. U reprezentaciji imamo Alesandra Bastonija, koji je veoma kvalitetan igrač, Italija može mirno da spava", rekao je odbrambeni fudbaler.

Kapiten Juventusa je prošle nedjelje najavio odlazak iz kluba na kraju sezone, poslije poraza u finalu Kupa Italije od Intera.

Kjelini još uvijek nije donio odluku da li će nastaviti igračku karijeru u nekom drugom klubu.

"Moram da vidim šta je najbolji izbor", rekao je Kjelini, koji je u torinskom klubu igrao 17 godina, uz 19 osvojenih trofeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније