Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

17. 05. 2022. 15:19 >> 15:17

PREMA PISANJU ITALIJANSKE ŠTAMPE

Di Marija blizu prelaska u Juventus

Argentinski fudbaler i igrač Pari Sen Žermena Anhel Di Marija blizu je prelaska u Juventus, prenijeli su danas italijanski mediji.

Ugovor Di Marije sa klubom iz Pariza ističe na kraju sezone i očekuje se da će napustiti klub poslije sedam sezona provedenih u Francuskoj.

Di Marija se već duže vreme dovodi u vezu sa Juventusom, a mediji navode da je dogovor blizu.

Argentinski fudbaler trebalo bi da potpiše jednogodišnji ugovor, sa opcijom produženja na godinu dana i platom od sedam miliona eura.

Di Marija je prešao u PSŽ iz Mančester junajteda 2015. godine i sa Parižanima osvojio pet titula prvaka Francuske.

Pre Mančester junjteda Argentinac je četri sezone nastupao za Real Madrid sa kojim je osvojio titulu u La Ligi, Ligu šampiona i Kup kralja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније