Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

17. 05. 2022. 22:57 >> 22:56

PREMIJER LIGA

Preokret Liverpula u Sautemptonu za minus jedan

Fudbaleri Liverpula pobijedili su večeras na gostujućem terenu Sautempton sa 2:1, u utakmici pretposljednjeg 37. kola Premijer lige i ostali u trci za titulu sa Mančester sitijem.

Na stadionu Sent Meris, domaći Sautempton poveo je u 13. minutu golom Nejtana Redmonda.

Igrači Liverpula su bili nezadovoljni pošto su smatrali da je igrač Sautemptona napravio prekršaj nad Diogom Žotom na početku akcije.

Liverpul, koji je nastupio u znatno promijenjenom sastavu, je poslije toga preuzeo inicijativu i izjednačio je u 27. minutu golom Takumija Minamina, na dodavanje Žote, kada je loptu poslao u bliži ugao golmana domaćih.

Pobjedu "crvenima" donio je Žoel Matip pogotkom u 69. minutu, nakon što je glavom poslao loptu u mrežu poslije kornera.

Liverpul je ostvario 27. pobjedu u ligi i drugi je na tabeli sa 89 bodova, bodom manje od prvoplasiranog Mančester sitija, pa će šampion biti odlučen u nedjelju, u posljednjem kolu.

Liverpul će igrati na svom terenu protiv Vulverhemptona, a branilac titule Siti dočekaće Aston Vilu, koju sa klupe predvodi nekadašnji kapiten Liverpula Stiven Džerard.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније