Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

20. 05. 2022. 19:20 >> 19:19

SPORAZUMNI PREKID SARADNJE

Roze nije više trener Borusije Dortmund

Njemački stručnjak Marko Roze nije više trener fudbalera Borusije Dortmund, potvrdio je danas njemački klub.

"Nakon sezone, koja iz mnogo razloga, nije bila zadovoljavajuća, moralimo smo da shvatimo da nismo maksimalno iskoristili svoje mogućnost", rekao je generalni direktor Borusije Hans Joakim Vacke.

Roze je pred start sezone na klupi Borusije naslijedio Edina Terzića. Bivši igrač Lajpciga, Roze je trenirao austrijski Salcburg i Borusiju Menhengladbah, prije nego što je preuzeo Borusiju Dortmund.

"Uprkos teškoj sezoni i mnogim poteškoćama, vjerovao sam u put kojim idemo. Tokom razgovora sa upravom kluba stekao sam utisak da svi odgovorni nisu više 100 odsto uvjereni u to. Na kraju smo donijeli zajedničku odluku da stavimo tačku na našu saradnju", izjavio je Roze.

Borusija je sezonu završila na drugom mjestu, iza prvaka Bajerna iz Minhena, i izborila plasman u Ligu šampiona. Uprkos tome, klub je doživio nekoliko kikseva u Evropi, gdje je takmičenje završio ranom eliminacijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније