Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

22. 05. 2022. 23:35 >> 23:33

DRAMA U POSLJEDNJEM KOLU

Salernitana i pored poraza ostala u Seriji A, Kaljari ispao

Fudbaleri Salernitane i sljedeće sezone će nastupati u italijanskoj Seriji A, i pored ubjedljivog poraza na svom terenu od Udinezea 4:0. u posljednjem, 38. kolu.

Strijelci za Udineze bili su Žerard Deulofeu u šestom, Ilija Nestorovski u 34, Destini Udogi u 42. i Roberto Pereira u 57. minutu.

Salernitana je sezonu završila na 17. mjestu sa 31 bodom, dok je Udineze sezonu okončao na 12. poziciji sa 47 poena.

I pored poraza Salernitana je u ostala u Seriji A, zahvaljujući neriješenom rezultatu Kaljarija i Venecije 0:0.

Kaljariju je za opstanak u ligi bila neophodna pobjeda u gostima protiv Venecije, ali nisu uspjeli u gostima da savladaju posljednjeplasiranu ekipu na tabeli, pa će od sljedeće sezone igrati u Seriji B.

Kaljari je prvenstvo završio sa 30 bodova na 18. mjestu, dok je Venecija na posljednjem, 20. mjestu sa 27 poena, i obje ekipe će od naredne sezone igrati u nižem rangu takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније