Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ M.L.B. ]

25. 05. 2022. 08:08 >> 08:07

KLOP O NAGRADI

Velika čast, a ovo je bila luda sezona

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je nagrada za najboljeg trenera Premijer lige najvažnija nagrada za trenera i da ne bi uspio da je osvoji bez svojih pomoćnika.

Klop je kasno sinoć proglašen za najboljeg trenera Premijer lige u ovoj sezoni i uručen mu je trofej koji nosi ime legendarnog trenera Aleksa Fergusona.

"Ovo je velika čast, a ovo je bila luda sezona. U posljednjem kolu, u kome samo dvije utakmice nijesu imale takmičarski značaj, mi ostali smo dali apsolutno sve od sebe. Bilo je napeto, nije bio najbolji ishod za nas, ali već smo prešli preko toga. A kada osvojite ovakvu nagradu - vi ste ili genije ili imate najbolji stručni štab na svijetu, a ja sam ovde zbog mog stručnog štaba i oni znaju koliko ih cijenim", rekao je Klop, preneo je Skaj.

Liverpul se do posljednjeg kola borio za šampionsku titulu sa Mančester sitijem, a sezonu u Premijer ligi završio je sa 92 boda, bodom manje od rivala. "Crveni" su ove sezone osvojili dva trofeja - FA kup i Liga kup, a u prilici su da osvoje i treći, pošto će u subotu u Parizu igrati protiv Real Madrida, u finalu Lige šampiona.

"To što su me kolege izglasale za najboljeg, to je najbolja nagrada koju možete dobiti. U fudbalu ne vjerujem u individualne nagrade, ovo je ekipni sport, a ja bih bio niko bez ovih momaka ovdje. Radi se o tome šta možemo da uradimo zajedno i šta smo uradili zajedno", naveo je njemački trener.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније