Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

25. 05. 2022. 11:59   >>  11:57

OBAMEJANG PORUČIO

Barselona ima veliki potencijal za narednu sezonu

Fudbaler Barselone Pjer-Emerik Obamejang rekao je danas da njegova ekipa puna talentovanih igrača ima veliki potencijal za narednu sezonu.

Barselona je ovu sezonu završila na drugom mjestu na tabeli sa 13 bodova manje od šampiona Real Madrida i nije osvojila nijedan trofej. Obamejang je u Barselonu došao u zimskom prelaznom roku kao slobodan igrač iz Arsenala i dobro se snašao na Kamp Nou.

"Ima mnogo nevjerovatno talentovanih igrača koji samo moraju da rade i vjeruju u sebe. Kada si mlad, što više igraš, imaš više samopouzdanja. To je razlog zbog kojeg će se Barsa vratiti. Ovaj tim ima nevjerovatan potencijal. Pedri, Ansu, Gavi... Oni imaju nešto posebno. Dolaze iz La Masije direktno u prvi tim. Ovdje su od malena i to je najbolje, morate da budete ponosni na njih", rekao je Obamejang za Sports Barsa, prenio je Gol.

Fudbaler Gabona rekao je da želi da ostane u Barseloni "što duže".

"Moram naporno da radim i da se nadam da ću imati sjajnu sezonu, to je moj cilj pošto želim što duže da ostanem u ovom klubu, pokušaću da dam sve od sebe", dodao je on.

Obamejang je postigao 13 golova u svim takmičenjima za Barselonu ove sezone.

On je od 2. februara odigrao 17 utakmica u Primeri, od čega je u 13 bio starter i postigao je 11 golova uz jednu asistenciju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније