Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

31. 05. 2022. 17:10 >> 17:08

ODLUKA FA

Lampard novčano kažnjen zbog komentarisanja suđenja u meču protiv Liverpula

Trener fudbalera Evertona Frenk Lampard kažnjen je danas sa 30.000 funti zbog komentarisanja suđenja u utakmici protiv Liverpula (0:2) u aprilu u Premijer ligi.

Lampard je bio ljut pošto sudija Stjuart Atvel nije dosudio jedanaesterac za njegovu ekipu protiv gradskog rivala Liverpula, poslije strata Žoela Matipa na Entoniju Gordonu, pri rezultatu 0:0.

Lampard je poslije utakmice, koju je Everton izgubio sa 0:2, rekao da bi penal bio dosuđen da je situacija bila u korist Liverpula.

"To je bio penal, a ne dobijate ih na Enfildu. Da je to bio Mohamed Salah na drugoj strani, mislim da bi sudija dosudio penal. Bio je prekršaj na Entoniju", rekao je tada Lampard.

Fudbalski savez Engleske (FA) saopštio je danas da je Lampard prekršio pravilo E2 "u vezi sa komentarisanjem u medijima", prenio je BBC.

Everton je posle utakmice kontaktirao Udruženje profesionalnih sudija sa pitanjem zbog čega Gordonov start nije razmotren.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније