Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

02. 06. 2022. 12:01 >> 12:00

U DOGOVORU SA UAE

Argentina odabrala kamp u Abu Dabiju pred SP u Kataru

Fudbalski savez Argentine (AFA) saopštio je danas da će kamp reprezentacije tokom Svjetskog prvenstva u Kataru biti smješten u Abu Dabiju.

To je dio ugovora između tamošnjeg saveza i glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Abu Dabi će po dogovoru biti domaćin argentinskog Superkupa u periodu od 2023. do 2026. godine, a selekcija Argentine će u novembru u prijestonici UAE igrati prijateljske utakmice.

"Pozdravljam Sportsko vijeće Abu Dabija (ADSC) kao novog poslovnog partnera AFA. Dijelimo strast prema fudbalu i radićemo zajedno kako bi ostavili dubok trag na teritoriji Abu Dabija", rekao je predsjednik argentinskog saveza Klaudio Tapija.

Argentina je u srijedu u Londonu pobijedila Italiju sa 3:0, u "Finalisimu", meču u kojem igraju aktuelni prvaci Evrope i Južne Amerike.

Na Svjetskom prvenstvu u Kataru (21. novembar do 18. decembra), Argentina će igrati u Grupi C sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније