Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z.

03. 06. 2022. 16:03 >> 16:01
1

"IZNIO NIZ NEISTINA"

Kaluđerović pozvao Savićevića na TV duel

Bivši sudija Jovan Kaluđerović je pozvao predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićeviće na TV duel.

Kaluđerović, koji je bio protivkandidat Savićeviću na izborima za predsjednika FSCG, kazao je da je Savićević sinoć u emisiji "Argumenti" na TVCG saopštio niz neistina.

Savićević je sinoć kazao da bi RTCG trebala da pozove Kaluđerovića "sa svojim saradnicima Rajom Božovićem, Verom Dukićem i Duškom Šarićem, da predstave svoj plan i program rada Fudbalskog saveza Crne Gore".

"Tačno je jedino da radi nezakonito, po njegovim riječima, a i po nalazu državnih organa, koje i ne priznaje. Poznato je da bira sagovornike za emisije u kojima učestvuje, a sinoć je pokazao namjeru da odredi i goste u emisiji u kojoj bi učestvovao Jovan Kaluđerović", naveo je Kaluđerović u reagovanju.

Zato, kako je kazao, poziva Savićevića da "stisne petlju" i da razgovaraju pred očima javnosti i iznesu činjenice.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније