Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B.B. [ Klix.ba ]

06. 06. 2022. 22:18   >>  22:21

"UZDRMANA" BARSELONA

"Nou Camp" iznajmljuju za vjenčanja i fudbalske termine

Španski fudbalski velikan Barselona omogućila je navijačima da se vjenčaju na kultnom stadionu "Nou Campu", a sve to kako bi Blaugrana dodatno zaradila i prevazišla veliku finansijsku krizu u kojoj se našla. Uprava je objavila da parovi mogu iznajmiti stadion za svoj poseban dan uz različite pakete.

Najjeftinija opcija, koja bi bila u "Foundation Loungeu", košta 1.600 eura i bila bi najprikladnija za malo vjenčanje s 25 do 50 ljudi. No, najskuplja je "Grandstand hall", koja nudi nekoliko izlaza s pogledom na teren. Prostor za sjedenje između 300 i 1.000 ljudi dostupan je za 13.500 eura.

Još jedna privlačna opcija je terasa "Camp Nou", koja košta između 6.000 i 7.000 eura zavisno od posjećenosti i omogućuje gostima da se izbliza upoznaju s jednim od najboljih stadiona na svijetu.

Kupci dobijaju šest sati korišćenja u odabranom prostoru, kao i pomoć hostese i čišćenje prije i poslije.
Barselona je u dubokim finansijskim problemima, a nedavno je objavila da moraju ostvariti prihod iznad 500 miliona eura prije 30. juna kako bi "ispeglali" finansijske knjige.

Osim vjenčanja, Blaugrana navijačima nudi i priliku da igraju na njihovom terenu. Između 6. i 11. juna navijači mogu platiti po 300 eura za sat vremena igranja na "Nou Campu". Prijatelji i porodice takođe mogu gledati susrete uz naknadu od 30 eura.

Ponuda sadrži najmanje 40 minuta igranja, korištenje svlačionica i tuševa, kao i izlazak iz tunela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније