Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

13. 06. 2022. 17:49 >> 17:47

LIGA ŠAMPIONA

Sutjeska saznala potencijalne rivale: Ferencaroš, Maribor, Kluž...

Šampion Crne Gore ekipa nikićke Sutjeske saznala je danas svoje potencijalne rivale u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

UEFA je dan uoči žrijeba podijelila učesnike pod grupama, pa su tako potencijalni rivali Nikšićana - Ludogorec (Bugarska), Kluž (Rumunija), Ferencvaroš (Mađarska), Maribor (Slovenija) i F91 Didelanža (Luksemburg).

Sa ovakvim potencijalnim rivalima jasno je da ekipu crnogorskog šampiona oćekuje teško prvo kolo jer nema lakih protivnika.

Negdje se nazire da bi luksemburska ekipa mogla najviše da odgovara Sutjesci, ali treba imati u vidu da je u pitanju ekipa koja je uproteklom vremenu dva puta upjevala da dođe do grupne faze Lige Evrope, da izbaci Kluž, Legiju iz Varšave.

Prvi mečevi igraju se 5/6. jula, a revanši sedam dana kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније