Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

15. 06. 2022. 00:08 >> 00:25

NAŠ SELEKTOR NAKON MEČA

Radulović: Neka slave navijači, od starta vjerujem u ovaj tim

Selektor naše fudbalske reprezentacije, Miodrag Radulović kazao je nakon meča da je od stara vjerovao u svoj tim.

“Neka slave navijači, dugo su čekali ovaj momenat. Od starta vjerujem u ovaj tim, trebalo nam je vremena jer ne može se ništa preko noći. Nijesmo imali kontinuitet igranja u najjačem sastavu, ali vjerovao sam u ovu grupu igrača i pokazali se ispravnim ono što smo uradili u Finskoj. Htjeli smo da sačuvamo svježinu za ono što nas je čekalo. Igrači su najveći pobjednici, hvala im. Ovo je veliki podstrek za dalje”, rekao je Radulović nakon sjajne partije i trijumfa u Bukureštu (0:3).

Naš selektor je rekao da ka skauting odrađen izvanredno i da su naši momci sjajno odradili sve zadatke.

“Skautirali smo ih izvanredno. Igrači su besprekorno obavili sve zadatke, zatvorili smo im bočne igrače koji su najopasniji, a transformacija je bila ubitačna. Poveli smo na vrijeme, odbrane Mijatovića dale su nam mirnoću, a kasnije nijesmo htjeli povučemo. Plod toga je ova pobjeda od 3:0. Ovo je samo početak. Imamo dobru atnosferu pred mečeve u septembru”.

Potom se ponovo okrenuo na pohvalu igrača.

“Ovi momci imaju karakter, borbeni duh. U pripremi meča sam rekao da smo Rumune u Podgorici nadigrali u svim segmentima, da ne treba da se povlačimo bez obzira na brojne izostanke. Igrali smo hrabro, onako kako možemo, sada treba nadograditi ovu grupu onima koji nedostaju, to je ono što sam tražio – grupu od 30 igrača koja može u svakom trenutku da odgovori zahtjevima na ovom nivou”, poručio je Radulović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније