Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

T.G. [ Beta ]

15. 06. 2022. 23:33   >>  23:33

NAKON SEDAM MJESECI

Alves potvrdio da odlazi iz Barselone

Fudbaler Barselone Dani Alves potvrdio je večeras da će napustiti klub, samo sedam mjeseci otkako se vratio na Kamp Nou.

Alves se u novembru kao slobodan igrač vratio u Barselonu i od tada je odigrao 16 utakmica, postigao gol i imao tri asistencije.

"Želio bih da zahvalim svima na prilici koju su mi dali da se vratim u ovaj kub i što sam ponovo mogao da obučem ovaj divni dres. Ne znate koliko sam srećan. Završava se vrlo lijep ciklus i otvara se drugi, izazovniji", naveo je Alves na društvenim mrežama.

To je bio njegov drugi mandat u katalonskom klubu za koji je prethodno igrao od 2008. do 2016.

Sa Barselonom je osvojio ukupno 23 trofeja. On je najtrofejniji fudbaler sa 46 trofeja na seniorskom nivou, a ukupno 47.

Tokom karijere igrao je za Baiju, Sevilju, Juventus, Pari Sen Žermen i Sao Paolo.

Za reprezentaciju Brazila do sada je odigrao 124 utakmice i postigao osam golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније