Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

19. 06. 2022. 21:36 >> 21:33

PRIJATELJSKI MEČ

Budućnost sjajno igrala, na kraju remi: Brine povreda Adamsa

Budućnost je remizirala u svom prvom prijateljskom meču u okviru priprema na Zlatiboru sa ekipom Mladosti iz Lučana 1:1.

Opšti utisak je da su "plavo-bijeli" bili bolja ekipa, čemu svjedoče brojne akcije i gol šanse.

Ono što ipak brine sve u taboru podgoričkog kluba je povreda Lionela Adamsa, ruskog štopera koji je stigao u Podgoricu kao veliko pojačanje.

“Jedina loša stvar jeste Lionelova povreda lista. Ne znamo još težinu, ali to je jedino negativno sa prvog prijateljskog susreta”, kazao je trener "plavo-bijelih" Aleksandar Nedović.

On je bio zadovoljan kako je njegova ekipa izgledala na terenu, s obzirom da su Podgoričani imali tečnu igru, ofanzvinu i "ljepu za oko".

Gol Budućnosti plod je sjajanog prodora Vasilija Terzića koji je nakon sjajnog driblinga ubacio loptu, a jedan defanzivac Mlaosti je sproveo u mrežu.

Ekipa iz Lučana je do remija stigla nakon kornera u 83. minutu (tada je većina igrača bilo zamijenjeno).


“Igrali smo 60 minuta fenomenalno, izgledali onako kako treba da izgledamo – sa puno posjeda, jednim golom, stativom, par situacija u kojima je nedostajao završni pas… Međutim, to možemo da pripišemo pripremnom periodu i vjerujem da u prvenstvu nećemo griješiti u tom segmentu”, rekao je nakon utakmice trener Aleksandar Nedović.

On se osvrnui i na situaciju oko primljenog gola.

“Poveli smo djecu na pripreme, tih posljednjih pola sata smo ih pustili da igraju i moramo da budemo objektivni – kada smo primili gol na terenu je bilo šest kadeta. Međutim, to im niko ne zamjera, tu su da osjete seniorski fudbal, da su dio kolektiva i privikavaju se na stvari koje ih čekaju u budućnosti. Energetski su svi bili dobri, bilo je dosta tačnosti na lopti, svi su imali izvanredan odnos prema obavezama i igrali smo kako smo zavrišli sezonu”, poručio je Nedović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније