Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ R.B. ]

22. 06. 2022. 07:32 >> 07:30
2

REAGOVANJE MRVALJEVIĆA

"Brnović me ovlastio, priča o falsifikovanju potpisa gruba neistina"

Ovlašćeni predstavnik fudbalskog kluba Crvena Stijena i delegat Svetolik Mrvaljević tvrdi da je bivši fudbalski sudija Jovan Kaluđerović u emisiji "Fudbal fest", na TVCG, iznio grubu neistinu ustvrdivši da su on i taj klub na Skupštini udruženja klubova Centar falsifikovali potpis predsjednika Dragoljuba Brnovića.

"Gospodine Kaluđerovicu, prije nego ste obmanuli javnost, trebali ste prvo provjeriti istinitost vaših iskaza. Da ste mene kontaktirali, a ne bilo kog drugog, dao bih Vam pravu i istinitu informaciju", piše u reagovanju Mrvaljevića. 

On poručuje da se u klubu iz Tološa niko nije i nikad neće baviti "nečasnim radnjama".

"Zar zaista smatrate da bi se bilo ko iz našeg kluba mogao baviti nečasnim radnjama i ukaljati tradiciju kluba dugu više od osam decenija? Ja vam tvrdim NE. I ovih zadnjih dvanaest godina, koliko vodim naš klub, u kom pokrivam sve pozicije, od ekonoma do predsjednika, to se nije desilo, niti će", zaključio je Mrvaljević.

On je Portalu RTCG dostavio na uvid dokumenta - izjavu Brnovića kojom ga ovlašćava za delegata na sjednici za izbor predsjednika klubova Centar.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније