Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

22. 06. 2022. 21:25 >> 21:31

KRAJ ERE

Granovskaja napušta Čelsi, Boli predsjednik i privremeni sportski direktor

Fudbalski klub Čelsi potvrdio je danas da će direktorka Marina Granovskaja napustiti klub na kraju ljetnjeg prelaznog roka, a da će suvlasnik Tod Boli biti imenovan za predsjednika i privremenog sportskog direktora.

Granovskaja, koja je postala poznata kao jedan od najtežih pregovarača u fudbalu za vrijeme ere Romana Abramoviča, ostaće na raspolaganju Boliju za vrijeme ljetnjeg prelaznog roka, prenio je Skaj.

Boli će obavljati posao sportskog direktora dok klub ne imenuje novog.

"Zahvalni smo Marini na dugogodišnjoj odličnoj službi u klubu i želimo joj sve najbolje u narednim poduhvatima", naveo je Boli u saopštenju.

Londonski klub je u ponedjeljak saopštio da će predsjednik Brus Bak poslije 19 godina napustiti funkciju. On će ostati u klubu kao viši savjetnik, a funkciju predsjednika preuzeće Boli.

"Brus je predvodio fudbalski klub Čelsi do najviših nivoa međunarodnog i domaćeg fudbala, istovremeno razvijajući jedan od najaktivnijih projekata društvene odgovornosti u sportu. Zahvaljujemo Brusu na njegovoj službi i posvećenosti klubu", naveo je Boli.

"Kao čuvari fudbalskog kluba Čelsi, sada počinjemo da ostvarujemo našu dugoročnu viziju i plan za klub, stvarajući izvanredno iskustvo za njegove strastvene, vjerne navijače, nastavljajući da se borimo za trofeje u skladu sa istorijom kluba. Radeći zajedno, rame uz rame, čvrsto smo posvećeni pobjedama, na terenu i van njega. Za nas, taj trud je počeo", dodao je on.

Kao sportski direktor, Boli je već obavio prvi posao, tako što je učestvovao u odluci da pusti Romelua Lukakua da ode iz kluba i pređe na pozajmicu u Inter.

Klub je želio da se što prije riješi ta situacija, kako bi mogao da se posveti poslovima u ljetnjem prelaznom roku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније