Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

24. 06. 2022. 15:30 >> 15:28

ODLUKA FSCG

Pejoviću sedam mjeseci suspenzije zbog udaranja fudbalera Arsenala

Trener fudbalera Podgorice, Vojsilav Pejović dobio je danas sedam mjeseci suspenzije zbog fizičkog napada na fudbalera tivatskog Arsenala Jasmna Muhovića.

Incident se desio na revanš utakmici baraža za popunu Telekom 1.CFL lige između Podgorice i Tivta.

Trener Podgorice je ušao na teren i glavom udario fudbalera tivatske ekipe.

U Fudbalskom savezu Crne Gore su kazali da je on prekršio član 68 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

"Disciplinska mjera zabrana obavljanja funkcija obuhvata zabranu obavljanja funkcija u Udruženju klubova Centar i FSCG, zabrana obavljanja funkcija na zvaničnim utakmicama (ulazak u svlačionice tokom utakmice i pristup restriktivnom prostoru za vrijeme utakmice) i zabrana ulaska na stadione a shodno odredbi člana 29 stav 3 Disciplinskog pravilnika FSCG", navodi se u obrazloženju.

"Žalba ne zadržava sprovođenje izrečene disciplinske mjere zabrana obavljanja funkcija. FK „Podgorica“ je odgovoran za sprovođenje ove izrečene disciplinske mjere", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније