Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

26. 06. 2022. 19:39   >>  19:57

NEZADOVOLJAN KRITIKAMA PREDSJEDNIKA

Nejmar razmišlja o odlasku iz PSŽ-a

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar razmišlja o odlasku iz kluba, prenijeli su francuski mediji.

Nejmar ima ugovor sa pariskim klubom do 2027. godine, ali je nezadovoljan pošto misli da je na njega mislio predsjednik kluba Naser Al-Kelaifi kada je kritikovao nastupe ekipe u prošloj sezoni, prenio je francuski RMC Sport.

Al-Kelaifi je rekao da bi trebalo da se "promijeni ambijent", nakon što je Pari Sen Žermen izgubio u osmini finala Lige šampiona od Real Madrida, koji je kasnije osvojio titulu.

Na pitanje o Nejmaru, Al-Kelaifi je rekao: "Mogući odlazak Nejmara ovog ljeta? Oni što mogu da kažem je da očekujemo da svi igrači urade mnogo više nego prošle sezone. Mnogo više".

"Svi moraju da budu 100 odsto. Očigledno je da do sada nijesmo bili dovoljno dobri. U sljedećoj sezoni cilj je jasan, da svakodnevno radimo, da damo 200 odsto. Da damo sve što imamo za ovaj dres. Moramo da budemo skromni. Moramo da se promijenimo da bismo izbjegli povrede, suspenzije i faulove koji mijenjaju igru", rekao je Al-Kelaifi, prenio je Eurosport.

RMC je prenio da je neizvjesno gdje bi Nejmar mogao da ode. Njegov bivši klub Barselona niti Real Madrid najvjerovatnije neće moći da ga dovedu, kao ni Juventus.

Pominju se Čelsi, Njukasl i Mančester junajted, zbog povoljnih finansijskih mogućnosti, ali RMC je podsjetio na izjavu brazilskog fudbalera da ne želi da igra u Engleskoj.

Nejmar je prošle sezone, u kojoj je imao problema sa povredama, odigrao 28 utakmica, postigao je 13 golova i imao je osam asistencija, a navijači su mu u više navrata zviždali zbog slabog zalaganja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније