Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

26. 06. 2022. 20:00 >> 20:00

UGOVOR ISTIČE SLJEDEĆEG LJETA

Junajted ne želi da proda Ronalda

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo nije na prodaju, uprkos navodima da bi mogao da pređe u Čelsi, prenijeli su britanski mediji.

Junajted nije uspio da se plasira u Ligu šampiona, klub u dosadašnjem toku prelaznog roka nije doveo nijednog igrača, zbog čega se spekulisalo da je Ronaldo nezadovoljan i da bi mogao da napusti Old Traford.

Njegov agent Horhe Mendeš se prošle nedjelje sastao sa novim suvlasnikom Čelsija Todom Bolijem, pričalo se i o 37-godišnjem fudbaleru, ali je novi trener Junajteda Erik ten Hag potvrdio da je dio njegovih planova, prenio je danas Skaj.

Ronaldo se prošlog ljeta vratio u Junajted, 12 godina nakon što je sa Old Traforda otišao u Real Madrid. On je prošle sezone u 38 utakmica postigao 24 gola i bio je prvi strijelac kluba u svim takmičenjima. Mančesterska ekipa je sezonu završila na šestom mjestu na tabeli u Premijer ligi i petu uzastopnu sezonu nije osvojila trofej.

Ronaldov ugovor ističe sljedećeg ljeta, a Portugalac će tada imati 38 godina.

On je nedavno za klupski sajt rekao da mu je najvažnije da pobjeđuje i osvaja trofeje, ali da je za to potrebno vrijeme i da očekuje da će se Mančester junajted vratiti uspjesima.

Ten Hag je ovog ljeta preuzeo Junajted, a upitan da li se Ronaldo uklapa u njegov projekat, on je odgovorio: "Naravno".

Upitan šta će Ronaldo donijeti, holandski trener odgovorio je: "Golove".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније