Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

01. 07. 2022. 11:57 >> 11:54

BLIZU MONAKA

Beloti poslije sedam godina odlazi iz Torina

Italijanski fudbaler Andrea Beloti napustio je Torino po isteku ugovora, potvrdio je danas taj klub.

Beloti je, po navodima italijanskih medija, odbio nekoliko ponuda za produženje boravka u Torinu i juče mu je istekao ugovor. On je, navodno, blizu prelaska u Monako.

"Dragi Andrea, prihvatamo vašu odluku da započnete novo iskustvo, od danas idemo drugačijim putevima. Proveli smo zajedno sedam godina, što u modernom fudbalu predstavlja veoma čvrstu vezu i uvijek smo sa istom strašću dijelili sve radosti i patnje, emocije i razočarenja", naveo je Torino.

Beloti (28) je u Torino stigao 2015. godine iz Palerma. Odigrao je 251 meč za taj klub u svim takmičenjima i postigao 113 golova postavši sedmi najbolji strijelac u istoriji kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније