Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

29. 07. 2022. 14:17 >> 14:14

LAPORTA

"Voljeli bismo da Mesi karijeru završi u dresu Barse"

Predsjednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta izjavio je da bi volio da vidi Argentinca Lionela Mesija kako završava karijeru u dresu tog kluba.

Nakon što su neki španski mediji ove nedjelje objavili da je trener Barselone Ćavi zatražio od uprave kluba da prouči mogućnost da se Argentinac vrati, Laporta je u četvrtak u Njujorku pojasnio da je to samo želja za koju bi volio da se obistini.

On je dodao da "nikakva diskusija u tom smislu nije pokrenuta".

"Mesijevo vrijeme u Barsi se nije završilo onako kako smo željeli", objasnio je Laporta, posebno misleći na "ekonomske razloge" koji su doveli do njegovog odlaska u Pari Sen Žermen poslije 16 godina provedenih u Španiji.

"Mislim da Barsa ima moralni dug prema Mesiju. Voljeli bismo da karijeru završi u dresu Barselone i da dobija aplauze na svim terenima. Nadamo se da ćemo tu želju pretvoriti u stvarnost", rekao je on.

Lionel Mesi, koji se pridružio PSŽ-u prije godinu dana nakon što je u suzama napustio Barselonu, imao je komplikovanu prvu sezonu u Parizu sa samo 11 datih golova na 34 utakmice što je daleko od njegovih uobičajenih standarda.

Mesiju je ostala još jedna godina ugovora, ali i opcija da u Parizu ostane i dodatnih 12 mjeseci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније