Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

30. 07. 2022. 16:35 >> 16:32

ČLAN NOVOG STRUČNOG SAVJETA

Ferguson nakon devet godina penzije ponovo u Junajtedu

Nakon devet godina penzije, na Old traford se vraća siva eminenicja i legenda Mančester junajteda, Ser Aleks Ferguson.

Slavni Škot koji ima 81 godinu se ne vraća na trenersku klupu, već će obavljati ulogu savjetnika, kakvu je po ugovoru trebao da ima Ralf Ragnik.

Njemac je u međuvremenu postao selektor Austrije, pa je odlučio tome da se posveti, čime je ta funkcija ostala upražnjena.

Predsjednik kluba, Ričard Arnold je oformio Stručni savjet Junajteda, i prva osoba koju je pozvao je najtrofejniji trener u istoriji "Crvenih đavola".

Pored Arnolda i Fergusona, dva preostala člana su bivši direktor David Gil, nekadašnji kapiten Brajan Robson i direktor Džon Murtou.

Ferguson se prije devet godina povukao sa funkcije menadžera Junajteda, ali je ostao u klubu kao savjetnik Upravnog odbora, što je bila više simbolička funkcija, nego u praksi.

Kako je najavljeno iz kluba, novoformirani Stručni savjet će se brinuti o imidžu kluba, odnosu sa navijačima, a pomoći će i savjetima kada je u pitanju transfer politika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније