Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

05. 08. 2022. 12:09 >> 12:06

FIFA RANG LISTA

Amerikanke i dalje prve, Engleska četvrta, Crna Gora na 87. mjestu

Ženska fudbalska reprezentacija SAD i dalje je na vrhu danas objavljene rang-liste Međunardone fudbalske federacije (Fifa), dok se novi evropski šampion Engleska popela na četvrto mjesto.

Svjetske šampionke, fudbalerke SAD su u julu osvojile svoje regionalno prvenstvo treći put uzastopno i ostale su prve na listi, ispred Njemačke koja je napredovala za tri pozicije uprkos porazu u finalu Evropskog prvenstva.

Švedska, osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, pala je za jednu poziciju i sada je treća nakon što je u polufinalu šampionata Evrope poražena od Engleske.

Nove šampionke Evrope, fudbalerke Engleske su napredovale sa osmog na četvrtu poziciju, dok su petoplasirana Francuska i šestoplasirana Holandija pale za dva mjesta. Olimpijski šampion Kanada sada je sedma, a iza nje sljede Španija, Brazil i Sjeverna Koreja.

Naša fudbalska reprezentacije Crne Gore nalazi se na 87. mjestu, na kojem je bila i na prošli Fifin presjek.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније