Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 08. 2022. 21:51   >>  21:48

"STARTOVATI NA NAJBOLJI NAČIN"

Modrić: Želim da peharom Superkupa počnem sezonu

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić, koji će u srijedu igrati za Real Madrid u evropskom Superkupu protiv Ajntrahta, rekao je da želi da novu sezonu započne novim trofejom.

"Spremni smo, prošli smo dobre pripreme, pa se nadam da ćemo to i dokazati. Želimo da pobjedom počnemo sezonu, a ne kako se dogodilo 2018. godine. Potrebno je startovati na najbolji mogući način", izjavio je Modrić na konferenciji za medije, prenosi agencija Hina.

U Helsinkiju, glavnom gradu Finske, sjutra će snage odmeriti aktuelni pobednik Lige šampiona Real Madrid i osvajač Liga Evropa, ekipa Ajntrahta.

"Put do ovoga je bio težak, ali i lijep zbog načina na koji smo osvojili Ligu šampiona. Sada se jako radujemo ovom Superkupu, to je prvi trofej na početku nove sezone i želimo da ga osvojimo", rekao je Modrić.

Modrić se nalazi pred osvajanjem 21. trofeja sa "kraljevskim klubom", koji je međutim 2018. izgubio u Uefa Superkupu od gradskog rivala Atletika.

"Daćemo sve od sebe da pobjedimo. Imamo dobru ekipu pa vjerujem da ćemo odigrati dobro, a takođe i imati dobru sezonu. Videćemo na kraju kako će završiti", rekao je on. 

Modrić će narednog mjeseca napuniti 37 godina, ali tvrdi da se time neće ništa promjeniti.

"Godine nisu bitne, nego ono što pokažeš na terenu. Trener zna da ja volim da igram, tada se najbolje osjećam", napomenuo je najstariji igrač Real Madrida.

U novembru i decembru će se igrati i Svjetsko prvenstvo u Kataru što će dodatno iscrpiti igrače ove sezone.

"Ništa se neće promeniti time što se Svjetsko prvenstvo igra usred sezone. Biću jednako spreman, dobro ću trenirati i dati sve od sebe u svakom aspektu", poručio je Modrić.

Modrić je pre dva mjeseca produžio ugovor sa Realom za dodatnu sezonu, do 30. juna 2023. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније