Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

10. 08. 2022. 16:33 >> 16:34

NOVI PROBLEMI NA OLD TRAFORDU

Igrači Junajteda okrenuli leđa Ronaldu: Žele da napusti klub

Mančester junajted je ponovo priredio svojim navijačima neprijatnost u novoj fudbalskoj sezoni Premijer lige, ne toliko ni samim porazom na otvaranju protiv Brajtona (1:2), koliko nedostatkom ideja i na samom meču i ali i u nagovještaju sezone.

Dolazak novog trenera Erika Ten Haga je bilo dočekano kao veliki iskorak u redovima "crvenih đavola", ali tu se jednostavno stalo.

Klub nije uspio da se značajno pojača u prelaznom roku, koji je više obilježio Kristijano Ronaldo.

Portugalac od starta nije htio da igra za Junajted, zbog toga što ekipa sa Old Traforda propušta Ligu šampiona.

Očekivalo se da će da napusti klub, ali jedan od najboljih fudbalera svih vremena s brzo susrea sa realnošću - nije bilo zainteresovanih klubova koji bi bili voljni da plate njegovu platu, niti se uklapao u koncept drugih.

On se zato vratio u Mančester, gdje je imao nove probleme jer je uhvaćen kako ranije napušta stadion tokom prijateljske utakmice sa Rajom Valjekanom.

Danas je izašla vijest koja Portugalca dodatno gura van Juanjteda, jer je većina fudbalera prvog tima za to da on oak napusti klub.

Fudbaleri smatraju da se Ronaldo ponaša superiorno, da ga ne zanima klub i zato smatraju da treba da ode.

Ima i onih fudbalera koji su bliski Portugalcu, ali čak i oni smatraju da je najbolje po sve da Ronaldo od ove sezone igra za novi klub.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније