Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ M.L.B. ]

11. 08. 2022. 21:25 >> 21:22

LIGA KONFERENCIJE

Poraz Čukaričkog i u Holandiji za oproštaj od Evrope

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su danas u Enšedeu od ekipe Tventea sa 1:4, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija i tako završili takmičenje u Evropi.

Poslije pobjede od 3:1 u Beogradu, Tvente je večeras novim ubjedljivim trijumfom potvrdio plasman u plej-of kvalifikacija gdje će igrati protiv Fjorentine.

Čukarički je poveo pogotkom Luke Andžića u sedmom minutu, ali je Tvente preokrenuo golovima Robina Prepera u 17, Mihela Vlapa u 34. i Hristosa Colisa u 84. i 92. minutu.

Ekipa sa Banovog brda je od prvog minuta krenula ofanzivno i to joj se isplatilo već u sedmom minutu kada je Adžić sjajno prošao po lijevoj strani, prihvatio pas Bojana Roganovića, i loptu kroz noge golmana domaćeg tima poslao u mrežu.

Tvente je deset minuta kasnije izjednačio golom Prepera. Poslije centaršuta sa lijeve strane, Mohamed Badamosi je promašio loptu koja je završila pred golom Čukaričkog odakle je Preper sa nekoliko metara bez problema savladao Novaka Mićovića.

Domaći tim je nakon toga gola preuzeo kontrolu nad igrom, pa je u 34. minutu preokrenuo rezultat pogotkom Vlapa. Poslije centaršuta sa desne strane, igrač Tventea je sa peterca glavom savladao golmana Čukaričkog i donio svom timu vođstvo od 2:1.

Tvente je i u nastavku kontrolisao dešavanja na terenu, a pobjedu domaćeg tima je u finišu meča potvrdio Colis golovima u 84. i 92. minutu.

Mečevi plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija na programu su 18. i 25. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније