Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

13. 08. 2022. 21:04   >>  21:07

PREMIJER LIGA

Težak poraz Junajteda u Brentfordu

Fudbaleri Brentforda pobijedili su danas na svom terenu ekipu Mančester junajteda sa ubjedljivih 4:0, u utakmici drugog kola Premijer lige.

Poslije poraza od Brajtona u prvom kolu, Junajted je odigrao još lošiji meč i doživio težak poraz pa je na dnu tabele prvi put od 21. avgusta 1992. godine.

Na drugoj strani, Brentford stigao do prvog trijumfa u novoj sezoni i sada na svom kontu ima četiri boda.

Džoš Dasilva je u desetom minutu "načeo" mrežu Junajteda, osam minuta kasnije u strijelce se upisao Matijas Jensen, Ben Mi je u 30. minutu povisio na 3:0, a tačku na prvo poluvrijeme i ovaj meč stavio je Brian Mbemo u 35. minutu.

Brentford je postao tek treći tim koji je postigao četiri gola protiv Mančester junajteda u prvom poluvremenu u Premijer ligi, poslije Totenhema u oktobru 2020. i Liverpula u oktobru 2021. godine.

Trenera Junajteda Erika ten Haga sada čeka težak zadatak da podigne svoju ekipu, pošto će u narednom kolu na Old Trafordu dočekati Liverpul, dok će Brentford gostovati Fulamu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније