Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

16. 08. 2022. 18:26   >>  18:24

(NE)REALNA ŽELJA

Junajted odustaje od De Jonga i okreće se Kazemiru

Mančester junajted želi da do kraja prelaznog roka dovede jednog veznog fudbalera, kako bi ojačali taj dio, koji po mnogima je najkritičniji u njijovoj ekipi.

Dugo vremena su radili na tome da dovedu Frenkija de Jong iz Barselone, ali kako vrijeme prolazi sve je izvjesnije da od tog transfera nema ništa.

Španska "Marka" zato prenosi da su u Junajtedu zainteresovani za Kazemira iz Real Madrida.

Brazilac ima 30 godina, dio je trija sa Lukom Modrićem i Tonijem Krosom, najmlađi je od njih, i osvojio je sve što može u klupskom fudbalu da se osvoji.

Dio javnosti smatra da bi mogao da potraži novi izazov, ali drugi dio misli da je scenario u kojem bi "Santjago Bernabeo" zamijenio "Old Trafordom" je gotovo nezamisliv.

Do sada na adresu šampiona Evrope i Španije nije stizala nikakva zvanična ponuda.

Kazemiro je u Real stigao 2013. godine u trasnferu vrijednoms vega šest miliona eura.

Bio je u Portu na jednogodišnu pozajmicu, a od 2015. godine je dobio priliku u prvoj postavi Reala, koju više nije ispuštao,

Postao je jedan od simbola kluba, odigrao je 336 utakmica i sa osvojio 18 trofeja od čega se ističu čak pet titula prvaka Lige šampiopna, i tri titule prvaka Španije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније