Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

25. 08. 2022. 22:06   >>  26. 08. 2022. 07:48

NAŠ FUDBALER POGODIO ZA LK

"Plavo-crvena" strana Bukurešta slavi Rista Radunovića

Crnogorski fudbalski reprezentativac Risto Radunović, bio je čovjek odluke rumunske ekipe FCSB (Steaua), kada je u četvrtom minutu sudijske nadoknade utakmice protiv norveškog Vikinga preuzeo odgovornost, pogodio sa bijele tačke i poveo svoj klub u grupnu fazu Lige konferencija.

Rumunski tim je slavio u gostima sa 1:3, i budući da je prvi meč kod kuće izgubio sa 2:1 izborio je nastavak evropske priče ove godine.

Rumunskoj ekipi bilo je dovoljno samo dva minuta utakmice na Viking stadionu u Stavangeru da anulira prednost domaćina, a strijelac je bio Francuz Malkom Eđuma nakon asistencije Andrei Kordee.

 

U 26. minutu domaći dolaze do izjednačenja, preko nekadašnjeg mladog reprezentativca Norveške, rođenog Riječanina Zlatka Tripića.

Krilni fudbaler je preuzeo odgovornost sa bijele tačke i pogodio.

Asistent kod prvog gola FCSB-a, Kordea, pogađa u 56. minutu za 1:2.

I taman kada je izgledalo da meč ide u produžetke Sonde Bjorhsol pravi nesmotren faul u svom šesnaestercu.

Naš lijevi bek je preuzeo odgovornost i poveo goste iz Bukurešta u grupnu fazu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније