Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

29. 08. 2022. 15:22 >> 15:21

(NE)OBIČAN ODABIR LOKACIJE

De Jong u Londonu: Odmor ili se sprema transfer?

Fudbaler Barselone Frenki De Jong putuje u London na navodni odmor, prenose španski mediji.

Holanđanin je dobio od trenera Ćavija par slobodnih dana odmora, i odlučio je da ih provede u Londonu.

Ovo je momentalno izazvalo lavinu pretpostavki da bi vezni fudbaler mogao da nastavi karijeru u Premijer ligi, jer je i ranije bio dovođen u korelaciju, prije svih sa Mančester junajtedom.

Cijelo ljeto traju pokušaji uprave katalonskog kluba da nagovore svog fudbalera da pristane na transfer, ili eventualno na novi ugovor po kojem bi mu plata bila značajno smanjena.

De Jong nije želio ni jedan ni drugi scenario.

Malo je iznenadila njegova odluka da odbije da ponovo sarađuje sa trenerom Erikom ten Hagom, koji ga je trenirao u Ajaksu.

Zadnjih nekoliko dana spominje se i Liverpul kao potencijalno zainteresovani fudbaler, ali za sada nema zvaničnih ponuda, niti uopšte nagovještaja da bi De Jong želio da promjeni sredinu.

Ostaje da se vidi da li će boravak u Londonu da bude samo odmor, ili će Holanđanin pred kraj prelaznog roka konačno prelomiti i pojačati neku ekipu iz Premijier lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније