Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

A.M. [ BETA ]

31. 08. 2022. 14:57   >>  14:54

ERIK TEN HAG

Trener Mančester junajteda: Ronaldo ostaje

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag ponovio je danas da fudbaler Kristijano Ronaldo neće napustiti klub poslednjih dana ljetnjeg prelaznog roka.

Ronaldo je po završetku prošle sezone rekao da je nezadovoljan ambicijama kluba i da bi želio ponovo da igra u Ligi šampiona. Propustio je predsezonsku turneju i pripreme, ali se vratio u Mančester i ove sezone ima malu minutažu.

Spekulisalo se da će Portugalac napustiti Old Traford, posebno po dolasku novih igrača u lietnjem prelaznom roku, ali je Ten Hag rekao da se to neće dogoditi.

Upitan da li je Ronaldo i dalje u njegovim planovima poslije dolaska Antonija iz Ajaksa, holandski trener odgovorio je: "To je jasno, naravno".

"Potrebni su nam kvalitetni igrači. Potrebno vam je više da biste pokrili utakmice i održali kontinuitet. Tome težimo", rekao je Ten Hag.

On je dodao i da računa na defanzivca Arona Van-Bisaku najmanje do januara.

"Naravno, Aron je i dalje ovde i zadržaćemo ga. Ova ekipa će biti na okupu od septembra do januara, najmanje. Igraćemo sa ovom ekipom ove sezone", naveo je.

Ljetnji prelazni rok završiće se u četvrtak uveče.

Osim Antonija, Junajted je doveo Kazemira, Lisandra Martinesa, Tajrela Malasiju i Kristijana Eriksena, a očekuje se dolazak golmana Martina Dubravke iz Njukasla.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније