Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

31. 08. 2022. 23:03   >>  23:00

PREMIJER LIGA

Het-trik Halanda u ubjedljivoj pobjedi Sitija, Arsenal i dalje maksimalan

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Notingem Foresta sa ubijedljivih 6:0, u utakmici petog kola Premijer lige.

Siti je pitanje pobjednika na ovom meču riješio poslije prvog poluvremena, a najzaslužniji za to bio je Erling Haland koji je mrežu Notingema zatresao tri puta - u 12, 23. i 38. minutu.

Haland je u prvih pet kola postigao devet golova, što je novi rekord Premijer lige. On je nadmašio Mikija Kvina i Serhija Aguera koji su u prvih pet utakmice sezone postigli po osam golova.

Ubjedljivu pobjedu Sitija su u drugom poluvremenu potvrdili Žoao Konselo u 50. i Hulijan Alvares golovima u 68. i 87. minutu.

Siti je upisao petu pobjedu u šampionatu i drugi je na tabeli sa 13 bodova, odnosno ima dva boda manje od prvoplasiranog Arsenala koji je večeras na svom stadionu pobijedio Aston Vilu sa 2:1.

Arsenal je i dalje neporažen i prvi je na tabeli sa 15 bodova, dok je Aston Vila sada na 18. poziciji sa tri osvojena boda.

Gabrijel Žezus je pogotkom u 30. minutu donio prednost Arsenalu, izjednačio je Daglas Luis u 74. minutu, da bi četiri minuta kasnije pobijedu domaćem timu donio Gabrijel Martineli.

Arsenal je i dalje bez poraza i sa maksimalnih 15 bodova je prvi na tabeli, dok je Aston Vila pretposlednja sa tri boda.

Na meču Bornmuta i Vulverhemptona nije bilo golova. Bornmut je 16. tim lige sa četiri boda, dok su Vulvsi na 18. poziciji sa bodom manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније