Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 09. 2022. 23:04 >> 23:01

SERIJA A

Pobjeda Atalante, remi Bolonje

Fudbaleri Atalante pobijedili su večeras na svom terenu u Bergamu Torino sa 3:1, u utakmici četvrtog kola Serije A i preuzeli prvo mjesto na tabeli.

Sva tri gola za domaće postigao je Tun Kopmejners.

Prvi pogodak postigao je u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena iz jedanaesterca, prednost je udvostručio u 47. minutu, a treći gol postigao je u 84. minutu. Jedini strelac u torinskom timu bio je Nikola Vlašić u 77. minutu.

Atalanta ima 10 bodova na prvom mjestu na tabeli, koliko ima i drugoplasirana Roma. Torino zauzima deveto mjesto sa sedam bodova.

Fudbaleri Bolonje odigrali su na svom terenu neriješeno 1:1 protiv Salernitane.

Bolonja je povela u 42. minutu golom Marka Arnautovića iz jedanaesterca, a bod gostima obezbijedio je Bulaje Dija pogotkom u 88. minutu.

Ekipa Siniše Mihajlovića je i dalje bez pobede i sa dva boda zauzima 16. mesto na tabeli. Salernitana ima pet bodova na 10. mestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније