Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

06. 09. 2022. 13:26 >> 13:24

OGLASIO SE GVARDIOLA

"Haland ne može sam da osvoji Ligu šampiona"

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da fudbaler Erling Haland ima kvalitet da pomogne ekipi da osvoji Ligu šampiona, ali da norveški napadač to ne može sam da uradi.

Haland je ovog ljeta iz Borusije iz Dortmunda prešao u Siti, za koji je postigao 10 golova u prvih šest utakmica u Premijer ligi. On je do sada u Ligi šampiona postigao 23 gola u 19 utakmica.

"Svi igrači koje je klub odlučio da dovede ove sezone su došli da pokušaju da nas poboljšaju, inače ne bi bilo smisla. Da li će nam ta pomoć pomoći da osvojimo Ligu šampiona? Ne znam. Uvijek vjerujem, ali ako se budemo oslanjali samo na Erlinga, nećemo osvojiti Ligu šampiona. Ono što treba da radimo je da igramo dobro, da stvaramo šanse kako bismo mu pomogli da postiže golove i nadam se da ćemo to moći", rekao je Gvardiola, prenio je Skaj.

Siti će večeras od 21 čas igrati u Španiji protiv Sevilje, u prvom kolu Lige šampiona.

"Potpuno razumijem da svi pričaju o Erlingu, ali imam trojicu, četvoricu, petoricu novih igrača i smatram ih istim. Nadam se da može da nam pomogne, ali nećemo osvojiti trofej samo zbog njega. On ima poseban kvalitet i u važnim utakmicama možda može da riješi naše probleme, ali ako ne budemo igrali dobro nećemo pobjeđivati ni u utakmicama u Ligi šampiona ni u Premijer ligi", naveo je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније