Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Бета [ R.B. ]

15. 09. 2022. 14:22 >> 14:20

NAKON ODLASKA TUHELA

Obamejang se nada boljoj situaciji u Čelsiju

Fudbaler Čelsija Pjer-Emerik Obamejang rekao je da se nada da ga čekaju bolji dani, poslije otkaza treneru Tomasu Tuhelu, koji ga je doveo na Stamford Bridž.

Čelsi je 7. septembra otpustio Tuhela i na njegovo mjesto doveo je Grejema Potera iz Brajtona. Tuhel je ljetos doveo u Čelsi Obamejanga, sa kojim je prethodno sarađivao u Borusiji iz Dortmunda.

Fudbaler je rekao da mu dešavanja van terena nijesu olakšala život po povratku u London.

"Svi znaju kakav sam odnos imao sa Tomasom. Uvijek je tužno kada neko napusti klub. Viđao sam ga nekoliko dana. Fudbaler mora brzo da se prilagodi nekim stvarima u sezoni, to se dešava. Bila je to luda neđelja za sve nas, to je dio života, moramo da se prilagodimo. Tužno je, ali nadam se da nas čekaju bolji dani. Mislim da je svima čudno, ne samo meni, ali kao što sam rekao, ovo je fudbal i moraš da se prilagodiš", rekao je Obamejang, prenio je Gol.

Obamejang je igrao u prve dvije utakmice za Čelsi u Ligi šampiona, u kojima je londonska ekipa osvojila bod. On i dalje nosi zaštitnu masku zbog povrede vilice koju je zadobio u napadu pljačkaša na njegovu kuću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније