Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

19. 09. 2022. 14:20 >> 14:15

REAL DEVET OD DEVET

Anćeloti: Ponosan sam na ekipu

Real je na gostovanju Atletiku (2:1) nastavio povjednički niz u ovoj sezoni. Računajući Primeru i Ligu šampiona "kraljevski klub" je upisao svih devet pobjeda. Trener Reala Karlo Anćeloti je bio ponosan na ekipu, koja je pobijedila na teško gostovanju i bez pomoći najboljeg igrača svijeta, Karima Benzeme.

"Ekipa je veoma konkurentna i bez Benzeme, najvažnijeg igrača u ovom timu. Ima stvari koje mogu da se poboljšaju, ali realno ne mogu da tražim od ove ekipe više. Dobili smo sve utakmice, ponosan sam što treniram ove igrače”, rekao je italijanski stručnjak.

Pobjedu Realu u derbiju donijeli su Rodrigo i Federiko Valverde.

"I Valverde i Rodrigo su posebni igrači. To je ono što savremeni fudbaler sada mora da bude. Mogu da igraju na raznim pozicijama i imaju nešto tehnički i fizički. Savremeni fudbaler je kompletan, ima energiju i kvalitet. Obojica su mnogo napredovali i oduševljeni smo, jer im ide jako dobro”, kazao je Anćeloti.

Real ima dva boda prednosti u odnosu na Barsu..

"Barseloni ide veoma dobro, kao i nama. Atletiko nije dobro počeo, ali ovo je čudna sezona. Ne znamo šta bi moglo da se desi poslije Svjetskog prvenstva. Biće ovo konkurentnija liga od prethodne”, upozorio je Anćeloti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније