Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ FSCG ]

20. 09. 2022. 22:20 >> 22:16

KVALIFIKACIJE ZA SP

Crna Gora poražena od Slovenije

Futsal reprezentacija Crne Gore porazom od Slovenije 3:1 započela je nastup u Glavnoj rundi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Naša selekcija pružila je jak otpor u Mariboru, ali je domaćin ipak opravdao ulogu favorita.

Slovenija je povela nakon nešto više od jednog minuta igre, kada je precizan bio Igor Osredkar. Gosti su uzvratili u 17. minutu, pogotkom Aleksandra Obradovića.

Meč je bio u egalu do 30. minuta i gola Žige Čeha, da bi dva minuta kasnije Denis Totošković postavio konačan rezultat.

"Zaslužena pobjeda Slovenije na otvaranju kvalifikacija. Dobro smo parirali dvije trećine utakmice, kada smo igrali veoma borbeno. Ali, onda kada nam je ponestalo snage, pala nam je i koncentracija, domaćin je tada još više dodao gas, postigao dva brza gola i riješio utakmicu u svoju korist, rekao je selektor Sveto Ljesar.

U drugom kolu grupe 5, Crna Gora će 12. oktobra dočekati Kazahstan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније