Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

23. 09. 2022. 23:05   >>  23:08 1

ZNAČAJ MEČA UČINIO SVOJE

Radulović: Loše prvo poluvrijeme odvelo u poraz

Selektor crnogorske fudbalske reprezentacije Miodrag Radulović kazao je da je loše odigrano prvo poluvrijeme koštalo "sokole" poraza u Zenici.

"Poraza nas je koštalo slabo prvo poluvrijeme. Značaj meča je mnogo uticao, napravili su nam pritisak, istina bez izrazitih šansi. U finišu prvog dijela smo došli do pasa, ali u najgorem momentu smo primili gol. Ostaje žal što nismo napravili korak naprijed, mada ostaje nam meč sa Finskom da se odmorimo, skupimo i izborimo drugo mjesto u grupi", kazao je selektor za RTCG.

U nastavku "sokoli" su se trgli, ali ipak nedovoljno...

"U drugom drugačija slika, kontrolisali smo igru, nismo uspjeli da stvorimo veliku šansu. Šteta što makar nismo izborili remi", kazao je Radulović.

Slijedi Finska, selektor najavljuje pobjedu.

"Svaki meč je važan, jurićemo pobjedu bez kalkulacija", istakao je Radulović.

Stefan Mugoša je kazao da su "sokoli" naivno primili gol.

"Šteta, jer nam se ukazala šansa da naopravimo nešto veliko. Naivno smo primili gol, u drugom dijelu smo napadali, ali lopta nije htjela u gol. Zahvalio bih navijačima na podršci", kazao je naš napadač.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније