Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

24. 09. 2022. 16:36 >> 16:32

ZBOG HAOSA NA FINALU LŠ

Navijači Liverpula tužili Uefu

Više od 1.800 navijača Liverpula zajednički će podnijeti tužbu protiv Evropske fudbalske unije (Uefa) poslije događaja u finalu Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida 28. maja u Parizu, saopštili su danas njihovi advokati.

Uefa je odložila početak finala za 35 minuta, zbog "bezbjedonosnih problema" navijača, koji su bili predmet policijskih mjera i na koje je francuska policija ispalila suzavac dok su čekali da uđu na stadion.

Istraga francuskog Senata poništila je tvrdnje Uefa i francuske vlade da su navijači Liverpula koji nisu imali ulaznice bile glavni uzrok incidenta.

Navijači planiraju da tuže Uefa zbog kršenja ugovora o prodaji karata i nemara u obezbjeđivanju sigurnosti gledalaca.

Liverpul je sa svoje strane prikupio 8.500 izjava navijača, kao i fotografije i video zapise koji su dostavljeni nezavisnoj istrazi koju je naručila Uefa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније