Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

24. 09. 2022. 22:59 >> 23:07
1

LIGA NACIJA

Mitrović se poigravao sa Švedskom, Portugal ubjedljiv, poraz Španije

Fudbalska reprezentacija Srbije pobijedila je večeras u Beogradu Švedsku sa 4:1, u utakmici petog kola Lige nacija B u Grupi 4.

Švedska je povela u 15. minutu golom Viktora Klasona, a zatim je tri gola postigao Aleksandar Mitrović, u 18. minutu, prvom minutu nadoknade prvog poluvremena i u 50. minutu.

Konačan rezultat postavio je Saša Lukić pogotkom u 70. minutu.

Poslije pet kola Norveška i Srbija imaju po 10 bodova na vodećim pozicijama na tabeli. Slovenija ima pet bodova, a Švedska tri.

U posljednjem kolu Srbija će u Oslu u utorak igrati protiv Norveške, a pobjednik grupe će se plasirati u Ligu nacija A.

Srbija ima bolju gol razliku, ali je Norveška za sada bolja u međusobnom duelu, pošto je u Beogradu pobijedila sa 1:0.

Fudbalska reprezentacija Portugala pobijedila je večeras u Pragu Češku sa 4:0, u utakmici petog kola Lige nacija A u Grupi 2.

Portugal je poveo golom koji je postigao Diogo Dalo u 33. minutu, a prednost je udvostručio Bruno Fernandeš u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Svoj drugi gol na meču Dalo je postigao u 52. minutu, a konačan rezultat postavio je Diogo Žota u 82. minutu.

Češka je imala dobru šansu da postigne gol, ali je u šestom minutu nadoknade prvog poluvremena Patrik Šik promašio jedanaesterac.

U drugoj utakmici u toj grupi, Švajcarska je u Saragosi pobijedila Španiju sa 2:1.

Švajcarska je povela golom Manuela Akandžija u 21. minutu, a izjednačio je Đordi Alba u 55. Pobjedu švajcarskom timu donio je Bril Embolo pogotkom u 58. minutu.

Portugal je prvi na tabeli sa 10 bodova, Španija ima osam, Švajcarska je treća sa šest bodova, a Češka je posljednja sa četiri.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније