Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

26. 09. 2022. 17:57   >>  17:53

FUDBALER NAHVALIO SAIGRAČE

Mesi: Mbape je zvijer, Nejmar prijatelj i van terena, idemo po LŠ

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Lionel Mesi, je u intervju za meksički TUDN, hvalio svoje saigrače Kilijan Mbapea i Nejmara, sa kojima je ove godine odlično započeo sezonu u Parizu.

PSŽ nakon osam kola u francuskoj Ligi 1 je prvi sa sedam pobjeda i jednim remijem, a u Ligi šampiona su ostvarili obije pobjede na otvaranju.

U odnosu na prošlu sezonu, vidi se očigledan napredak pogotovo u saradnji ubitačnog trija Mesi-Mbape-Nejmar.

"Mbape je drugačiji od svih igrača. On je zvijer na terenu, veoma je jak, pogotovo u situacijama jedan na jedan. Ima brzinu, efikasan je, kompletan igrač i to je pokazao više puta do sada. U predstojećem periodu biće jedan od najboljih", nahvalio je saigrača Mesi.

Argentinac se osvrnuo i na Nejmara sa kojim je već imao sjajnu saradnju u Barseloni.

"Proveli smo puno vremena zajedno u Barseloni, i žao mi je što to nije potrajalu. Život nas je spojio u Parizu, i srećni smo što smo ponovo saigrači. Volim i da igram s njim na terenu, ali već odavno smo veliki prijatelji i van njega", kazao je Argentinac.

Mesi je naglasio da glavni cilj ekipe da osvoje Ligu šampiona.

"Već dugo želimo osvojiti Ligu šampiona, Prošlogodiošnja eliminacija nam je teško pala, posebno način na koji smo ispali. I dalje smatraram da smo obije utakmice dobro odigrali, ali presudili su sitni detalji u revanšu", kazao je Mesi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније