Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

26. 09. 2022. 23:31 >> 23:27

ZAMJENIK SELEKTORA

Kljajević: Teško je bilo igrati u ovakvim uslovima

Zamjenik seleketora Crne Gore Miodraga Radulovića, Srđan Kljajević završio je meč kao prvi trener nakon što je Radulović isključen u 69. minut.

On je nakon meča kazao da je bilo teško igrati u uslovima u kojim u 17. minutu ostanete sa igračem manje.

"Svaki poraz nije lak. Međutim način na koji smo izgubili da se otvori utakmica sa dva žuta kartona u 13. minutu za dva štopera, a onda u 17. minutu crveni karton i ostajemo sa igračem manje. Na ovaj kvalitet koji ima protivnik kakav je selekcija Finske, mnogo je bilo teško", kazao je on nakon meča.

Uz sve to povrijedili su se Hakšabanović i Radunović što je dodatno otežalo situaciju.

"Prinudne izmjene Hakšabanovića i Radunovića sve su poremetile, tako mnogo je bilo teško igrati i danas po ovom vremenu i protiv ovakvog protivnika, sa igračem manje od 17. minuta. Idemo dalje".

On je objasnio i da Jovetićeva izmjena nije bila planirana.

"Jovetićeva izmjena nije bila planirana, ali s obzirom na okolnosti, morali smo sredinu, da nekako probamo da zadržimo posjed kod nas", kazao je Kljajević.

On je na kraju zahvalio navijačima.

"Sve čestitke za ljude koji su došli po ovakvom nevremenu. Vidjeli ste na kraju da su ljudi ostali da pozdrave igrače koji su to zaslužili", poručio je Kljajević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније