Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

П.Р. [ Beta ]

01. 10. 2022. 18:37 >> 18:34

BUNDESLIGA

Keln bolji od Borusije nakon preokreta, pobjede Frajburga i Ajntrahta

Fudbaleri Kelna pobijedili su na svom terenu Borusiju iz Dortmunda sa 3:2, u utakmici osmog kola Bundeslige.

Ekipa iz Dortmunda povela je golom Julijana Branta u 31. minutu, a izjednačio je Florijan Kajnc u 53. minutu. Tri minuta kasnije vođstvo domaćima donio je Štefen Tigs, a prednost je udvostručio Dejan Ljubičić u 71. minutu.

Konačan rezultat postavio je fudbaler Kelna Beno Šmic, koji je postigao autogol u 78. minutu.

Keln je ostvario treću pobjedu u ligi i zauzima sedmo mjesto na tabeli sa 13 bodova. Ekipa će u četvrtak dočekati beogradski Partizan u trećem kolu Lige konferencija.

Borusija Dortmund je pretrpjela drugi poraz u posljednje tri utakmice, ukupno treći u ligi i četvrta je na tabeli sa 15 bodova.

Fudbaleri Frajburga pobijedili su na svom terenu Majnc sa 2:1 i popeli se na drugo mjesto na tabeli.

Frajburg je poveo u trećem minutu golom Mihaela Gregoriča, a prednost je udvostručio Danijel-Kofi Kjereh u 37. minutu. Jedini gol za Majnc postigao je Aron Martin u 52. minutu.

Frajburg ima pet pobjeda i drugi je na tabeli sa 17 bodova, a Majnc, koji je posljednje tri utakmice bez pobjede, zauzima 10. mjesto na tabeli sa 11 bodova.

Ajntraht je na svom terenu u Frankfurtu pobijedio Union Berlin sa 2:0.

Mario Gece doveo je u vođstvo Ajntraht golom u 12. minutu, a drugi gol postigao je Jesper Lindstrom u 42. minutu.

Ajntraht je poslije četvrte uzastopne pobjede peti na tabeli sa 14 bodova. Union je ostao prvi na tabeli i ima 17 bodova.

U ostalim utakmicama Lajpcig je na svom terenu pobijedio Bohum sa 4:0, a Volfsburg je kao domaćin bio bolji od Štutgarta sa 3:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније