Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

П.Р. [ Beta ]

02. 10. 2022. 23:19 >> 23:20

PRIMERA

Realu samo bod protiv Osasune, osam golova u Đironi

Fudbaleri Reala i Osasune odigrali su u Madridu neriješeno 1:1, u utakmici sedmog kola španske Primere.

Real je poveo pogotkom Vinisijusa Žuniora u 42. minutu, a izjednačio je Kike Garsija poslije pet minuta igre u drugom poluvremenu.

U finišu meča Real je bio blizu pobjede, ali je Karim Benzema pogodio prečku iz jedanaesterca u 79. minutu. Prethodno je Unaj Garsija s leđa oborio upravo Benzemu i zaradio crveni karton.

Francuz je dva minuta kasnije uspio da pogodi mrežu Osasune, ali je taj gol poništen zbog ofsajda.

Tim iz Madrida je drugi na tabeli sa 19 bodova, koliko ima i prvoplasirana Barselona, dok je Osasuna sada šesti tim lige sa 13 bodova.

Fudbaleri Reala će u srijedu dočekati Šahtjor u Ligi šampiona, a nakon toga će gostovati Hetafeu u meču osmog kola Primere. Na drugoj strani, Osasuna će dočekati Valensiju.

Ranije, fudbaleri Real Sosijedada pobijedili su u gostima ekipu Đirone sa 5:3.

Sosijedad je trenutno šesti na tabeli sa 13 bodova, dok je Đirona na 13. mjestu sa sedam bodova.

Sosijedad je poveo u osmom minutu pogotkom Aleksandera Sorlota, Đirona je potom preokrenula golovima Rodriga Rikelmea u 23. i Arnaua Martinesa u 27. minutu, da bi Sorlot u 42. minutu poravnao rezultat na 2:2.

Poslije tri minuta igre u nastavku, Valentin Kasteljanos je donio Đironi novo vođstvo, ali je tri boda ipak osvojio Sosijedad golovima Braisa Mendesa u 66, Martina Subimendija u 71. i Takefusa Kuba u 85. minutu.

Fudbaleri Sosijedada će u narednom kolu Primere dočekati Viljareal, dok će Đirona gostovati Atletiko Madridu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније