Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

05. 10. 2022. 23:16 >> 23:16

LIGA ŠAMPIONA

Čelsi ubjedljiv protiv Milana

Fudbaleri Čelsija pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Milana sa 3:0, u utakmici trećeg kola Grupe E Lige šampiona.

Poslije poraza i remija, Čelsi je upisao prvu pobjedu u Ligi šampiona ove sezone i trenutno je drugi na tabeli sa četiri boda, dok je Milan treći sa istim brojem bodova.

Čelsi je poveo u 24. minutu kada se poslije kornera i velike gužve u kaznenom prostoru najbolje snašao Vesli Fofana.

Desetak minuta kasnije u strelce se upisao i Mejson Maunt, ali je taj gol domaćeg tima poništen zbog ofsajda.

Vrlo brzo poslije tog poništenog gola povrijedio se Forana, strijelac prvog pogotka, i morao je da napusti igru zbog povrede desnog kolena.

Tim sa Stamford Bridža je dominirao u nastavku meča, a pitanje pobjednika riješio je na početku drugog poluvremena.

Prvo je Pjer-Emerik Obamejang sa peterca, poslije centaršuta Risa Džejmsa, pogodio za 2:0 u 56. minutu, a potom je asistent kod drugog gola iskoristio dodavanje Rahima Sterlinga i lijepo savladao golmana Milana u 62. minutu.

Džejms je sa 22 godine i 301 danom postao najmlađi igrač Čelsija koji se upisao u strijelce i asistirao za gol u istoj utakmici Lige šampiona.

U prvoj utakmici ove grupe, Salcburg je pobijedio Dinamo iz Zagreba sa 1:0. Salcburg je prvi na tabeli sa pet bodova, dok je hrvatski tim posljednji sa jednim bodom.

Fudbaleri Čelsija će u narednom kolu gostovati Milanu, dok će Dinamo ugostiti Salcburg.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније