Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

14. 10. 2022. 20:21 >> 20:21

VEZNI FUDBALER ČELSIJA

Kante zbog povrede vjerovatno propušta SP

Francuski fudbaler N'Golo Kante mogao bi da propusti Svjetsko prvenstvo u Kataru, zbog povrede butnog mišića, prenio je danas francuski list Ekip.

Vezni igrač Čelsija se prošle nedjelje ponovo povrijedio na treningu, a prema navodima tog lista izvjesno je da propušta takmičenje, koje počinje 20. novembra.

"Ovo nisu dobre vijesti. Ovog vikenda mora da ode kod specijaliste. To je povratak povrede, to nisu dobre vijesti, ali ne mogu da vam kažem više u ovoj fazi", rekao je trener Čelsija Grejem Poter.

Selektor Francuske Didije Dešam će spisak putnika za Katar objaviti 9. novembra, a danas je tokom posjete Muzeju sporta u Nici odbio da komentariše zdravstveno stanje povrijeđenih igrača.

"Imam vesti. Sve u svoje vrijeme. Neki igrači imaju probleme sa povredama. Nadamo se da će sve ići u dobrom smjeru. Još ima vremena da budemo sigurniji", rekao je Dešam.

Kante nije igrao za Čelsi od 14. avgusta i meča sa Totenhemom u Premijer ligi. Za reprezentaciju Francuske igra od 2016. godine, a bio je deio ekipe koja je prije četiri godine osvojila Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније