Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Бета [ R.B. ]

22. 10. 2022. 16:35   >>  16:37

PRORADILE EMOCIJE

Pogledajte: Riberi se oprostio od navijača Salernitane

Francuski fudbaler Frank Riberi oprostio se danas sa suzama u očima od pristalica Salernitane, dan nakon što je saopštio da završava profesionalnu karijeru.

Riberi, prinuđen da okonča karijeru zbog konstantnih bolova u kolenu, napravio je počasni krug uoči meča protiv Specije ispraćen ovacijama sa tribina. Za svoj oproštaj od terena obukao je dres Salernitane sa brojem sedam, a tokom počasnog kruga nije uspio da zadrži suze.

"U budućnosti bih volio da budem trener. Volim da sam na terenu i da sam blizu tima", rekao je 39-godišnji Riberi u današnjem intervjuu za Gazeta delo Sport.

Tokom karijere koja je trajala više od dvije decenije vezni igrač je nastupao za Bulonj, Olimpik Ale, Brest, Mec, Galatasaraj, Marsej, Bajern Minhen, Fjorentinu, a posljednje utakmice odigrao je za Salernitanu.

Najveći trag ostavio je u Bajernu za koji je igrao 12 godina (od 2007. do 2019.) i sa kojim je osvojio 23 trofeja.

Za reprezentaciju Francuske debitovao je 2006. godine, a ukupno je odigrao 81 meč, uz 16 postignutih golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније