Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

26. 10. 2022. 13:45   >>  13:44

SPREMAJU PONUDU TOTENHEMU

Real dovodi Sona nakon Mundijala?

Fudbaler Totenhema i reprezentativac Južne Koreje Son Hjung min mogao bi u januaru da pojača Real Madrid, prenose britanski mediji.

Navodno "kraljevski klub" čeka završetak Svjetskog prvenstva pa da ozvaniči ovaj transfer.

Ova kupovina se spremana odavno, a Real je već kontaktirao Sona i njegove menadžere, kako bi saznali orijentaciono koliko će novca biti potrebno.

Izvor iz Reala, kako prenose britanski mediji, govore da je i sam Son navodno zainteresovan, kao i da traži novi izazov u karijeri.

Njega ugovor sa Totenhemom obavezuje do 2025. godine, a procijenjena vrijendost na tržištu se kreće od 70 do 80 miliona eura, s tim što se pretpostavlja da će ekipa iz Londona tražiti minimum 100 miliona.

Reprezentativac J. Koreje je u Totenhemu od 2015. godine, od kad je stigao iz Leverkuzena. Do sada je odigrao 341 utakmicu za "mamuze" a postigao je 136 golova.

Son je glavna uzdanica J. Koreje na Mundijalu a njegova če reprezentacija igrati u teškoj grupi, zajedno sa Portugalom, Ganom i Urugvajem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније