Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ FSCG ]

09. 11. 2022. 20:56 >> 21:00

JEDNA OD NAJJAČIH EKIPA NA SVIJETU

Kazahstan opravdao ulogu favorita: Poraz Crne Gore

Futsal reprezentacija Crne Gore poražena je od Kazahstana rezultatom 7:0 u trećem kolu grupe 5 Glavne faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Jedna od najjačih svjetskih reprezentacija opravdala je ulogu na svom terenu, dok Crna Gora nije uspjela da pruži jači otpor, kao što je to bio slučaj prije mjesec dana u Podgorici, kada je Kazahstan tek u finišu obezbijedio pobjedu.

Danas je situacija bila drugačija, već u drugom minutu Daglas Žunior je zatresao mrežu Balše Đurkovića, ubrzo je pogodio i Abdirasil Abdumanapulj. Arnold Knaub je povisio na 3:0, čime je zaključeno prvo poluvrijeme. U nastavku su se u listu strijelaca upisali i Albert Akbalikov, Biržan Orazov (dva puta) i Azat Valilulin.

"Potpuno zaslužena pobjeda Kazahstana. Od prvog minuta su nametnutnuli svoj ritam, bili bolji u svim segmentima. Mi smo đelovali dekoncentrisano, loše smo parirali pogotovo na fizičkom planu. Definitivno, ovo je naša najgora utakmica u posljeđih nekoliko godina", istakao je selektor Sveto Ljesar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније